lördag 11 augusti 2012

Putin planerade Georgien-kampanjen flera år i förväg

Medvedev verkar nu ha blivit avpolleterad i och med att ett antal generaler nu har gått ut och sågat Medvedevs beslutsförmåga vid Georgien-kriget.

Vidare berättar också Putin att kriget varit planerat åratal i förväg.. Putin bekräftar alltså vad många påtalat, nämligen att de ryska "fredsfrämjande" trupperna i själva verket tränade det sydossetiska hemvärnet.
dIVERSe
KlartSkepp! - - . .

3 kommentarer:

 1. Så det var därför jag gick på det?! Jag kände mig tvungen att köpa tolv flaskor Georgiskt vin, som kompensation långt efteråt.

  Roger Klang

  SvaraRadera
 2. Det gäller inte att lura de insatta - däremot handlar informationskriget om att lura den stora massan inklusive de nyttiga idioterna....

  Ahh Georgiskt vin... Pratar vi något kvalitetsmärke eller? Hade varit trevligt men jag ska ju ut med båten i några veckor och man vill ju inte riskera att bryta mot den nya sjöfyllerilagen om man skulle behöva förtöja om vid ett plötsligt väderomslag.

  SvaraRadera
 3. Entreprenören12 augusti 2012 10:44

  Georgiskt vin håller i allmänhet hög klass och att plocka upp det i Tallin brukar vara riktigt bra köp om man vill prova någonting utanför vår normala import-sfär.

  Mousserande vin från Odessa är också att rekommendera. Finns även en del röda mousserande viner som är värda att prova.

  SvaraRadera