fredag 17 augusti 2012

Pussy Riot har befunnits skyldiga

Enligt Rysslands Röst har nu Pussy Riot befunnits skyldiga. Exakt vilket straff som utdöms är oklart.

Detta kanske kan få upp ögonen på svenska allmänheten om vad som är på gång på andra sidan Östersjön, fast jag är tveksam.
KlartSkepp! - - . .

3 kommentarer:

 1. "Domaren i det kontroversiella ryska rättsfallet med de tre medlemmarna av punkbandet Pussy Riot har fått polisskydd, enligt domstolens taleskvinna. Hot ska ha kommit från anhängare till bandet, vars tre åtalade medlemmar på fredag riskerar att få tre års fängelse för "huliganism"." SR; Ekot

  Låter som bullshit det där med hotet. Anhängare till bandet, betyder det att Pussy Riot känner dem eller har haft någon kontakt med dem? Om regimen får en chans att vinna propaganda så tar regimen chansen att vinna propaganda, så är det bara.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5234219

  Roger Klang

  SvaraRadera
 2. http://news.yahoo.com/russia-prepared-georgia-war-trained-militiamen-putin-200115109.html

  You can't take a decision about starting a war lightly, but you can withold the thruth about that war lightly? Why should we trust Putin about the first when his lying according to the second?

  Ursäkta att jag skriver på engelska, men det var för facebook.

  Roger Klang

  SvaraRadera
 3. "...De tre är inte särskilt lika varandra, utom att de alla är unga. Den tredje och äldsta, Jekaterina Samutsjevitsj, fyllde 30 år i förra veckan i fängelset. Hon har studerat datorprogrammering och fick sedan jobb på en militär hemlig anläggning som skapade mjukvaruprogram för ryska ubåten Nerpa. Men hon slutade för att studera vidare inom multimedia och konst, hon skapade bland annat ett program som manipulerade sökresultat på nätet." Ekot

  Men det var inte tillräckligt att manipulera sökresultat, nu ska dem svartlista sidor. "Det sluttande planet" har definitivt börjat. Det har nog hållit på ett tag.

  http://en.rian.ru/society/20120813/175189624.html

  Roger Klang

  SvaraRadera