söndag 10 februari 2013

Björklund går emot Reinfeldt i försvarsfrågan

Jan Björklund går emot statsministern i försvarsfrågan. Röstfiske eller inte - detta blir svårt att göra ogjort hos gemene man. Att gå in och peka ut förbandstyper och specifik materiel kan tyckas omoget, men systemet Patriot, som detaljeras i utspelet, för tankarna till NATO. Systemet är känt för svenska väljare allt sedan Desert Shield. SVD - en intervju av Mikael Holmström.
KlartSkepp! - - . .

4 kommentarer:

 1. Björklund får väl anses ha betydligt mer kunskap om försvaret och Försvarsmakten än vad Reinfeldt, Borg, Amfibiekaptenen och den nymoderata hejarklacken har tillsammans...

  //TRIDENT

  SvaraRadera
 2. Björklund kan få min röst. Det står mellan honom och SD. Jag har röstat FP i de två senaste riksdagsvalen. Men kom han inte med ett liknande utspel strax före det senaste riksdagsvalet?

  Roger Klang

  SvaraRadera
 3. Förstår faktiskt ej Björklunds logik med att yrkessoldaterna endast skall vara anställda 1-2 år istället för 6-8. Finns inget företag i världen som skulle göra motsvarande utspel.

  SvaraRadera
 4. Björklund är ett politiskt djur. Han vet att det för honom är helt riskfritt att lova satsningar på försvaret. Han tar 3% av moderaternas röster. Borg ser sedan till att försvaret ändå inte får mer pengar.

  SvaraRadera