fredag 25 januari 2013

ÖB utreds för sekretessbrott

SVD meddelar att åklagare diskuterar med SÄPO om hurvida ÖB ska ha gjort sig skyldig till brott mot sekretessen då han nämde att landet endast skulle kunna försvaras i en vecka.
Knivigt att i sådant fall informera nationen om hur illa det faktiskt är.
KlartSkepp! - - . .

10 kommentarer:

 1. Dessutom avsåg han 2019 när IO-2014 är toppad, under förutsättning att materiel och personal tillförs enligt plan.

  SvaraRadera
 2. Men det var då själva.....

  Alla våra grannländer vet om vad som gäller ang Svensk förmåga, alla möpar i Sverige och soldater vet det. De enda som inte vet det är folket som i demokratisk anda skall rösta fram de som har totalt demonterat vårt försvar.

  Om någon skall ställas tills svars så är det de personer som försöker mörklägga för Svenska folket att vi inte längre har ett försvar.

  Om man använder sekretess som ett försök att vidare mörklägga det som skett är det värre en att vi har inkompetenta ledare, då är det ett medvetet försök att ljuga det Svenska folket rakt upp i ansiktet.

  SvaraRadera
 3. Om någon har begått brott mot rikets säkerhet, så är det den borgerliga regering som fortsätter att avrusta Sveriges försvarsmakt in abssurdum. Närmare bestämt Sveriges mest dumsnåle finansminister genom tiderna!

  Flygsoldat 113 Bom

  SvaraRadera
 4. Så är det Engström, så är det...

  SvaraRadera
 5. Det luktar om det här....

  ...och det är en rutten lukt!

  Jag undrar hur mångar skitiga moderatfingrar som är inblandade i detta, och det skulle nog vara på sin plats med en journalistisk granskning av åklagerens bindningar till de nya moderaterna....

  SvaraRadera
 6. Jag tror att självaste Agrell har sagt något som att sekretess kan användas i många syften. Man kan vara hemlig för att vara hemlig eller så kan det användas för att dölja inkompetens.

  SvaraRadera
 7. Jag fullkomligt hatar det här. Har det gått så långt att Regeringen i all sin dumhet försöker utmåla ÖB som landsförädare för att han tar sitt ansvar? Det enda lilla positiva (förutom då att ÖB själv riskerar ta stryk och att all vår konstituinella värdighet raseras) är att Regeringen antagligen då följdaktigen kommer skapa det mediala tryck som hitills saknas. Man kommer alltså uppnå precis det man för allt i världen inte vill. En ordentlig medial granskning.

  SvaraRadera
 8. Ja, fast det verkar ju ha blivit vanligt att inte redovisa sina bindningar och jäv öppet eller så är det bara jag som har öppnat ögonen på sistone.
  Something is rotten in the state of Denmark... Eller kanske Sweden...?

  SvaraRadera
 9. Politik som bygger på illusioner fungerar under en begränsad tid, hoppas tiden är ute.

  SvaraRadera
 10. Var är ni nu Jan Guilloar och allt vad ni heter? Ni som påstår er gjort er era namn genom att genomlysa makten och vara orädda och obekväma. Var är ni nu när ni verkligen har chansen att visa var ni står (och när ni verkligen behövs?). Målet är ju vidöppet! Hallå?! Anybody out there?

  SvaraRadera